قران كريم

الخميس، 30 يونيو 2016

بطاطس محشية بالكفتة

المقادير
بطاطس صغيرة أو متوسطة
لحمة مفرومة معصجة (بس ضيفي عليها شوية معجون طماطم-صلصة- بتضيف طعم حلو )

الطريقة

  • نقور البطاطس لغاية ما نخلي حرفها رفيع .
  • فى زيت غزير نحمر البطاطس حتى تتجمر من الجانبين .
  • على ورق التنشيف نطلع البطاطس ونرش عليها رشة ملح.
  • نحشى البطاطس باللحمة اول ما تطلع ونرصها فى الصينية .
  •  وتقدم ساخنة وبالهنا والشفا.
  • منقول

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق