المقادير
بطاطس صغيرة أو متوسطة
لحمة مفرومة معصجة (بس ضيفي عليها شوية معجون طماطم-صلصة- بتضيف طعم حلو )
لحمة مفرومة معصجة (بس ضيفي عليها شوية معجون طماطم-صلصة- بتضيف طعم حلو )
الطريقة
- نقور البطاطس لغاية ما نخلي حرفها رفيع .
- فى زيت غزير نحمر البطاطس حتى تتجمر من الجانبين .
- على ورق التنشيف نطلع البطاطس ونرش عليها رشة ملح.
- نحشى البطاطس باللحمة اول ما تطلع ونرصها فى الصينية .
- وتقدم ساخنة وبالهنا والشفا.
- منقول
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق