قران كريم

الخميس، 30 يونيو 2016

سلطة الكرنب

المقادير

1\2 كرنب (ملفوف )
2\3 2 معلقة كبيرة سكر
3\4 معلقة كبيرة خل
1 معلقة كبيرة بصل مفروم
1\4 1 معلقة كبيرة عصير ليمون
2 معلقة كبيرة لبن رايب
2 معلقة كبيرة لبن (حليب )
1\4 كوب مايونيز
1\4 معلقة صغيرة ملح
رشة فلفل أبيض
1 جزر

الطريقة


  • نقطع الكرنب الى قطع مكعبات متوسطة

coleslo-salad1

coleslo-salad2

coleslo-salad3
  • نقطع الجزر بنفس الطريقة .

coleslo-salad-carrot


  • نضع الكرنب والجزر والبصل المفروم مع بعض ونقلب .
coleslo-salad4

  • نضع مكونات التتبيل مع بعض وبالمضرب نقلبهم حتى يتجانسوا .

coleslo-salad5
  • نضيف التتبيل لخليط الكرنب ونقلب .
coleslo-salad6

  • يتجانسوا نغطيه بنايلون ونضعه على رف الثلاجة على الأقل 4 ساعات والأفضل قبل بيوم عشان يتشرب كل النكهات .
  • يقدم بالهنا والشفا .
  • coleslo-salad8
  • منقول
  • coleslo-salad8
coleslo-salad8

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق