المقادير
1\2 كرنب (ملفوف )
2\3 2 معلقة كبيرة سكر
3\4 معلقة كبيرة خل
1 معلقة كبيرة بصل مفروم
1\4 1 معلقة كبيرة عصير ليمون
2 معلقة كبيرة لبن رايب
2 معلقة كبيرة لبن (حليب )
1\4 كوب مايونيز
1\4 معلقة صغيرة ملح
رشة فلفل أبيض
1 جزر
2\3 2 معلقة كبيرة سكر
3\4 معلقة كبيرة خل
1 معلقة كبيرة بصل مفروم
1\4 1 معلقة كبيرة عصير ليمون
2 معلقة كبيرة لبن رايب
2 معلقة كبيرة لبن (حليب )
1\4 كوب مايونيز
1\4 معلقة صغيرة ملح
رشة فلفل أبيض
1 جزر
الطريقة
- نقطع الكرنب الى قطع مكعبات متوسطة
- نقطع الجزر بنفس الطريقة .
- نضع الكرنب والجزر والبصل المفروم مع بعض ونقلب .
- نضع مكونات التتبيل مع بعض وبالمضرب نقلبهم حتى يتجانسوا .
- نضيف التتبيل لخليط الكرنب ونقلب .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق